Skip to main content

A Magyar Cetelem Zrt. adatkezelési elvei

Üzenet meglévő, múltbeli és jövőbeni egyéni ügyfeleink számára

A BNP Paribas Csoport részeként arra törekszünk, hogy Önnek, életének bármely szakaszában széleskörű megoldásokat nyújtsunk (finanszírozás, befektetés, megtakarítás, biztosítás, ingatlan stb.) és átfogó pénzügyi tanácsadást kínáljunk.

Az adatok mindig is a tevékenységünk középpontjában álltak.

A kockázatfelmérés és kockázatkezelés terén meglévő tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően, folyamataink biztonságos kialakítása, és adatbázisaink védelme segítségével, az Ön adatait mindig biztonságosan és bizalmasan kezeltük és fogjuk tudni kezelni. Adataira éppúgy vigyázunk, mint ahogyan azt tesszük a vagyonával is.

A digitális korszakban az Ön által ránk bízott személyes adatok feldolgozása elengedhetetlen ahhoz, hogy eleget tegyünk azon kötelességünknek, hogy az Ön számára a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk és segítsük Önt a legjobb döntés meghozatalában.

Az Ön bizalma a legfontosabb értékünk, így mindent megteszünk azért, hogy továbbra is kiérdemeljük azt.

Átláthatóan mutatjuk be, hogy hogyan használjuk az Ön adatait:

  • Tiszteletben tartjuk a személyes adataival kapcsolatos döntéseit.
  • Amennyiben hozzájárul, ajánlatainkat és kommunikációnkat személyre szabottan küldjük Önnek; személyes adatai közül csak azokat kezeljük, amelyek az Ön által igénybe vett termékek és szolgáltatások nyújtásához szükségesek, egyéb esetekről külön tájékoztatjuk. Bármikor dönthet úgy, hogy nem kíván a továbbiakban kereskedelmi ajánlatokat kapni tőlünk.
  • Személyes adatait nem osztjuk meg a BNP Paribas Csoporton kívül kereskedelmi célokra. Ha azonban gondosan kiválasztott partnereink egyikétől igényel termékeket vagy szolgáltatásokat, előfordulhat adatáttovábbítás, amelyről Ön minden esetben tájékoztatást kap.
  • Személyes adatait nem értékesítjük.

Kéréseit, kérdéseit minden esetben világosan, pontosan és gyorsan válaszoljuk meg, hogy Ön mindig tisztában lehessen a személyes adatainak kezelésével.

Biztosítjuk Önt, hogy nagyra értékeljük a belénk vetett bizalmát és gondoskodunk adatainak védelméről.

Tájékoztatjuk, hogy Bankunk adatvédelmi tisztviselőt alkalmaz. A Bank ügyfelei, és minden, a Bank adatkezelésével érintett személy közvetlenül az adatvédelmi tisztviselőhöz fordulhat kérdéseivel, kéréseivel az adatvedelmi_tisztviselo@cetelem.hu e-mail címen.